Bezig met laden...
Rotero
België

Wederom geslaagd voor ISO 9001:2015 audit

Onlangs hebben we opnieuw de ISO-audit doorstaan, uitgevoerd door Bureau Veritas. Dit bevestigt dat we nog steeds voldoen aan de strenge normen van ISO 9001:2015, een internationaal erkende kwaliteitsmanagementsysteemstandaard. 

Het behalen van de ISO-certificering is geen gemakkelijke prestatie en we zijn er trots op dat we aan de hoge normen voldoen die deze certificering vereist. Het onderstreept ons voortdurende streven naar kwaliteit en klanttevredenheid. 

Wat betekent dit voor u als klant? Door te kiezen voor een partner die een ISO 9001:2015-certificering heeft behaald, kunt u erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten. We streven naar een constante verbetering van onze processen en procedures om zo de kwaliteit te blijven waarborgen. 

We willen graag onze dank uitspreken aan alle medewerkers die hebben bijgedragen aan het behalen van deze certificering. Het is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we zijn vastbesloten om ons te blijven inzetten voor het bereiken van uitmuntendheid op alle gebieden van ons bedrijf.


Meer nieuws


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding