Bezig met laden...
Rotero
België

Bekijk nu het assortiment verwarmingselementen van Tempco

Elektrische verwarmingselementen worden industriebreed toegepast voor onder meer klimaatbeheersing in besturingskasten of treinen, voor toepassing in ovens, het verwarmen van kunststoffen, voedingsmiddelen, olie, krimpfolie en verpakkingsmateriaal of bijvoorbeeld in de medische industrie. Een hoge betrouwbaarheid van deze elementen is van groot belang om het ondersteunde productieproces betrouwbaar, efficiënt en veilig te laten verlopen. 

VerwarmingselementenIn het pakket van Rotero zijn de volgende verwarmingselementen van Tempco opgenomen: 

  • Verwarmingspatronen in hoge- en lagedichtheidsuitvoering zijn te installeren in boringen – bijvoorbeeld voor het verwarmen van matrijzen – of in vloeistoffen waar zij fungeren als dompelaar.

  • Band verwarmingselementen worden veelal ingezet voor het verwarmen van cilindrische oppervlakken en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor toepassing onder diverse omstandigheden.

  • Flexibele verwarmingselementen vormen dé oplossing voor verwarmingsvraagstukken waar de ruimte beperkt is en een laag gewicht wenselijk.

  • Verwarmingsbanden zijn terug te vinden als hoofdverwarmingselement in industriële ovens en worden ingezet voor het verhitten van lucht of andere gassen. 

Bezoek de productpagina verwarmingselementen voor meer informatie over deze producten.

Contact met een productspecialist?

Wilt u meer weten over de Tempco verwarmingselementen of zou u graag eens met een productspecialist van gedachten willen wisselen over de juiste oplossing voor uw toepassing? Neem dan direct contact op door te bellen naar: 0348 - 495 150 (NL) of 015 - 015 451 840 (BE). 

Of maak gebruik van het contactformulier 

Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk!


Meer nieuws

Bekijk nu het assortiment verwarmingselementen van Tempco

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding