Bezig met laden...
Rotero
België

Rotero officieel en exclusief distributeur van Movetec in de Benelux

Rotero is nu exclusief vertegenwoordiger van het volledige programma van Movetec voor de Benelux. Dit programma omvat zowel standaard als klantspecifieke liftkolomoplossingen en daarnaast lineaire actuatoren en servotechnologie. Naar wens met of zonder bijpassende besturing en bedieningspaneel. Toepassingen zijn industriebreed te vinden evenals in bijvoorbeeld de medische sector. 

Movetec hefkolommen

Het zorgvuldig opgebouwde productenprogramma van Rotero is afgestemd op het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen binnen hoofdzakelijk de machine- en apparatenbouw, maar ook de maritieme en medische sector. De toevoeging van de producten van het Deense Movetec past hier uitstekend bij. Eenvoudig omdat het om een bedrijf gaat dat kwalitatief hoogwaardige producten hoog in het vaandel heeft staan. Evenals service en advies. Bovendien introduceert Movetec regelmatig innovaties en ook dat past in de visie van Rotero. 

Alle oplossingen op maat gemaakt

Movetec levert liftkolommen en actuatoren voor praktisch alle industrieën. Daarbij beschouwt het bedrijf feitelijk iedere opdracht als klantspecifiek omdat de eindgebruiker uiteindelijk de slaglengte (van 1 tot maximaal 1.200 mm), snelheid (tot 50 mm/sec), belasting en de lengte van de liftkolom bepaalt. Naast deze standaard variabele parameters is het bedrijf echter ook in staat om speciale klantwensen te vertalen naar een efficiënte en veilige oplossing.

Daarbij is het assortiment met recht breed te noemen. Belastingen kunnen bij de tweedelige heavy duty liftkolommen bijvoorbeeld oplopen tot 10 kN terwijl er een ruime keuze is in slaglengtes en snelheden. Verder levert Movetec niet uitsluitend de liftkolommen, maar tevens de bijbehorende besturing die eventueel is te combineren met communicatie via Bluetooth. Dit betekent dat de kolommen op afstand zijn aan te sturen via een gangbare smartphone (Android of iPhone). Ook het montagemateriaal en een eventueel bedieningspaneel zijn inbegrepen. 

Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreide selectie lineaire (servo)actuatoren, industriële tafelframes en accessoires zoals montageplaten en ander montagemateriaal. Indien gewenst zijn sensoren in de oplossing te integreren waarmee beknelling, botsingen of een foutieve instelling zijn te voorkomen. 

Legio toepassingen in de industrie en medische wereld

De hefelementen worden industriebreed toegepast om onder andere eenvoudig ergonomische omstandigheden te creëren. Zo zijn hiermee bijvoorbeeld werktafels eenvoudig maar stabiel op de juiste hoogte te brengen. Maar ook ziekenhuisbedden, informatieborden, zitgelegenheden enzovoorts. Daarbij hebben de kolommen en actuatoren een esthetische uitstraling zodat ze in openbare gelegenheden zoals ontvangstruimten of ziekenhuizen ook prima zijn toe te passen.

Bekijk op de productpagina het complete overzicht van de hefkolommen van Movetec. 

Meer informatie?

Wanneer u meer informatie over deze kolommen wenst dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Aandrijftechniek & actuatoren op telefoonnummer 0348 - 495 172 (NL) of 015 - 451 840 (BE). U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Ik wil meer informatie over de Movetec hefkolommen 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding