Bezig met laden...
Rotero
België

AW5 drivers met Powerlink interface

Het Italiaanse Ever Elettonica introduceert in haar serie AW5 drivers nieuwe varianten met een Powerlink interface. Hiermee zijn deze drivers bij uitstek geschikt voor het aantsturen van borstelloze motoren; zowel borstelloze gelijkstroommotoren als wisselstroommotoren tot 80 V. 

Ever ElettonicaDe drivers uit de AW5 serie van Ever Elettonica zijn beschikbaar als uitvoering met een veldbus voorzien van een Powerlink interface (DS402) maar ook als programmeerbare uitvoering. Deze twee varianten bieden de mogelijkheid voor het aansturen van twee onafhankelijke motoren waarbij het synchroniseren van de bewegingen in een meerassig systeem ook mogelijk is zonder veldbus. Daarnaast bieden ze een onafhankelijke ingang voor de incrementele encoder.

Powerlink

De aandrijvingen met een Powerlink veldbus zijn te configueren via de USB service interafce of met behulp van de eigen Ever Studio software tool. De laatste maakt het ook mogelijk om alle aandrijffuncties snel te controleren en – waar nodig – te debuggen. De programmeerbare varianten uit de AW5 serie worden ingesteld via de e3PLC programmeeromgeving. 

De PC softwaretools van Ever Elettronica zijn ontwikkeld – en beschikbaar – om een willekeurig systeem eenvoudig en snel te ontwikkelen, te configureren en te monitoren. Dit betekent dat bedrijven hiermee beschikken over een tool waarmee firmware onafhankelijk is te beheren voor onder meer homing, positionering met relatieve of absolute afstanden en het genereren van hellingprofielen. Daarnaast is gebruik te maken van snelheidsregelingen via digitale of analoge ingangen of veldbus. 

Tot slot voorzien de drivers in mogelijkheden voor geavanceerde profielprogrammering direct in de aandrijving en gebeurtenissynchronisatie voor snelle responstoepassingen zoals labelen, taggen of on-the-fly snijden. 

Belangrijkste kenmerken

  • Drivers geschikt voor motion control van borstelloze motoren
  • Uitgerust met PowerLink veldbus
  • Aansturing van maximaal twee onafhankelijke motoren
  • Geïsoleerde ingang voor incrementele encoder
  • USB-service voor real-time programmeren en debuggen
  • Powerlink-veldbusaandrijvingen: configuratieparameterinstelling via Ever Studio
  • Powerlink programmeerbare veldbusaandrijvingen: programmeerbaar via e3PLC Studio IDE.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze nieuwe serie drivers kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 0348 - 495 172 (NL) / 015 - 451 840 (BE).

Contactformulier 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding