Bezig met laden...
Rotero
België

Driver voor SN4D stappenmotoren

Het programma van het Italiaanse Ever Elettronica's is aangevuld met een nieuwe driver voor de SN4D stappenmotoren. Deze driver is uitgevoerd met een EtherCAT-interface waarmee de gebruiker onder andere beschikt over de voordelen van het CoE DS402-protocol. Bijvoorbeeld het feit dat hiermee alle functies van de Power Motion-module zijn geïntegreerd; inclusief CSP, CSV en koppelmodus. 

De driver met IP65-bescherming is voorzien van standaard industriële connectoren (M12) en vormt een optimale oplossing voor alle machines waar het voordelen biedt om de driver buiten de machine te installeren. Zo vereenvoudigt deze oplossing onder meer de bekabeling in de machine evenals het bedieningspaneel. 

EtherCAT-interface

Door de EtherCAT-interface wordt het CoE DS402-protocol geïmplementeerd. Dit betekent: integratie van alle functies van de Power Motion-module - inclusief CSP, CSV en koppelmodus. De vectordriver beschikt tevens over snelle in- en uitgangen voor het starten en stoppen van motoren en synchronisatiemogelijkheden voor toepassingen die om een snelle respons vragen. 

Een seriële service-interface maakt verbinding mogelijk met de Ever Studio-software. Hiermee zijn de drivers te configureren en alle aandrijffuncties real-time te debuggen. Verder beschikt de driver over twee ingangen en twee uitgangen en is realtime op afstand uit te lezen. 

Uitvoeringen

De decentrale field stappenmotordrivers zijn beschikbaar in zowel open als closed loop uitvoering. In de laatste versie zijn de drivers voorzien van een encoderingang waarmee ze ook geschikt zijn voor betrouwbare positionering zonder in te boeten op het synchronisatievermogen. Dit betekent bovendien dat de oorspronkelijke positie automatisch wordt hersteld in geval van positioneringsfouten die worden veroorzaakt door externe factoren. Bijvoorbeeld mechanische trillingen. 

Specificaties

  • Ethercat DS402
  • Conformiteit met de meest voorkomende PLC Masters op de markt
  • IP65 bescherming
  • Open-loop of closed-loop snelheid, koppel en positie beschikbaar
  • Eenvoudig configureerbaar met Ever Studio-software.
  • M12 connectoren
  • Voltage 12-48 VDC
  • Stroom 4 A nominaal, 5,65 A piek. 

Met behulp van speciale kits is de set snel en eenvoudig aan te sluiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze nieuwe driver of andere oplossingen van Rotero kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 0348 - 495 172 (NL) / 015 - 451 840 (BE).

Contactformulier 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding