Bezig met laden...
Rotero
België

Zeer nauwkeurig meten met de D-serie laserafstandsensoren van Dimetix

Dimetix d-serieNauwkeurig, robuust, flexibel en snel. Een greep uit de vele eigenschappen die gezamenlijk de kwaliteit van de nieuwe D-serie Dimetix laserafstandsensoren bepalen. Deze sensoren hebben een nauwkeurigheid van 1 mm en een herhalingsnauwkeurigheid van 0,3 mm. Daarbij bestaat de keuze uit verschillende modellen met een meetbereik variërend in een vrije omgeving van 0,5 tot 150 m en op basis van reflexfolie van 0,5 tot 500 m. Grote afstanden dus, en tóch zo nauwkeurig door meetsnelheden tot 250 Hz en een uitgangssnelheid tot 1 kHz. 

Door de continue drang naar innovatie en kwaliteit, is de nieuwe D-serie van het Zwitserse bedrijf verder bij uitstek geschikt voor toepassing onder extreme omstandigheden. Bijvoorbeeld applicaties die werken bij zeer lage temperaturen tot -40 °C of juist hogere temperaturen tot 60 °C. Ook de metalen behuizing met beschermingsklasse IP65 levert een bijdrage aan de flexibele inzetbaarheid. De IP65 sensoren zijn zelfs te gebruiken om op donkere oppervlakken te meten; óók wanneer het om een buitentoepassingen gaat waar de sensoren te maken hebben met zonnestraling. 

Voor het uitwisselen van gegevens zijn de sensoren standaard uit te voeren met een ProfiNet Interface. Profibus, EtherNet/IP en EtherCAT zijn optioneel te realiseren middels externe interfacekaarten. Standaard zijn de digitale ingang, de hoognauwkeurige analoge uitgang (0,1%) en de seriële interfaces. Verder beschikken de sensoren uit de D-serie over twee programmeerbare digitale uitgangen én een aparte digitale uitgang voor storingsdetectie.

Wilt u meer weten over deze laserafstandssensoren? Bel ons dan op telefoonummer 0348 - 495 150 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier 

 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding