Bezig met laden...
Rotero
België

Uitbreiding pakket geïntegreerde servomotoren JVL

JVL motorJVL bouwt al enkele tientallen jaren servomotoren met ingebouwde driver/controller. U zult vast wel eens deze serie MAC motoren voorbij hebben zien komen. Mogelijk herkent u het plaatje van de opengewerkte MAC800 wel want deze is  heel lang door verschillende vakbladen gebruikt.

De serie Mac motoren is inmiddels sterk uitgebreid en omvat nu modellen van 50W tot 4,5kW. De laatste uitbreiding van deze serie is een versie van 1200W.

Alle Mac motoren kenmerken zich o.a. door de modulaire opbouw. In de basis is het een motor met ingebouwde vermogenselektronica. Hierbij kunnen uitbreidingsmodules met meer of minder intelligente controllers worden gemonteerd. Er zijn uitbreidingsmodules beschikbaar in een groot aantal varianten. Zo zijn veel Bus modules beschikbaar. Bijvoorbeeld Ethernet (EtherCAT, Sercos, PROFINET, etc.). Maar ook programmeerbare controller modules waardoor de motor zelfstandig kan werken en tot 8 I/O kan afhandelen.

De zeer gebruikersvriendelijke programmeersoftware MacTalk is daarnaast ook een groot voordeel van dit systeem. Een gebruiker kan hiermee al in hele korte tijd de servomotor operationeel maken. Over het algemeen volstaat een telefonische instructie van enkele minuten om de gebruiker wegwijs te maken in deze software.

Meer weten over deze servomotoren? Neem dan contact op met Gerrit Minnee (NL) of Koen Tielemans (BE).


Meer nieuws


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding