Bezig met laden...
Rotero
België

Rotero behaalt ISO 9001:2015 certificering

Bij Rotero staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheersen en verder optimaliseren van de kwaliteit van onze processen, producten en diensten en doen we er alles aan om dit te waarborgen. Een goed functionerend kwaliteitsmanagementsysteem is hierin een waardevol hulpmiddel. Het geeft structuur en overzicht bij alle processen, zowel tijdens gestage groei als in onzekere tijden. ISO-9001:2015 leent zich daar uitstekend voor en daarom zijn wij supertrots te vermelden dat wij onlangs dit certificaat behaald hebben.

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Bij het toepassen van ISO 9001 staat het continu verbeteren van de kwaliteit centraal.

Werken volgens ISO 9001 betekent:

  • Continu kwaliteits- en procesverbetering
  • Klanttevredenheid
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Consistente communicatie
  • Conformeren aan wet- en regelgeving

Bureau Veritas heeft de certificering uitgevoerd. Wij hebben er vertrouwen in dat wij, met deze gerenommeerde partij als certificerende instantie, ons kwaliteitssysteem de komende jaren op het gewenste niveau houden en, waar mogelijk, nog verder verbeteren!  

Logo Veritas


Meer nieuws


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding