Bezig met laden...
Rotero
België

Borstelloze DC-motor de juiste oplossing voor snelheidsregeling

Als het gaat om compacte motoren voor snelheidsregeling dan wordt vaak gedacht dat er alleen de keuze is tussen een drie-fase motor met inverter of een servomotor. Dit terwijl borstelloze motoren gespecialiseerd zijn in het regelen van snelheid. De snelheid van de borstelloze motoren van Oriental Motor kan eenvoudig worden beheerd door de gewenste rotatiesnelheid in te stellen in de driver.    Borstelloze-dc-motor
Bovendien zijn deze motoren voorzien van een vlak koppel en behouden zij zonder moeite de geprogrammeerde snelheid. Dit alles tegen een zeer scherp tarief. De Oriental Motor motoren kunnen worden gebruikt in een breed scala aan snelheden (van hoog naar laag) of voor een transporteur die een stabiele snelheid vereist. 


Kenmerken van borstelloze motoren:

  • Stabiele snelheidsregeling
  • Kleine behuizing, veel kracht
  • Geen last van koppelrestricties
  • Energiezuinig

Bekijk hier de casevergelijking van Oriental Motor waarin zij op een eenvoudige manier het verschil in gebruik van een inverter en borstelloze motor duidelijk maken. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de motoren van Oriental Motor of over één van onze andere producten, neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 0348 - 49 51 72 (NL) of 015 - (0)15 451 840. Of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier 


Meer nieuws


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding