Bezig met laden...
Rotero
België

Fandis assortiment toegevoegd aan EPLAN

Na veel andere belangrijke spelers in de wereld van de industriële automatisering, heeft nu ook Fandis, in de Benelux vertegenwoordigd door Rotero, besloten om haar assortiment van componenten voor schakelkasten toe te voegen aan EPLAN. EPLAN is een elektrisch engineerings- en tekenplatform voorzien van een database gevuld met informatie en technische gegevens die engineers helpt om direct de juiste elektrotechnische componenten te vinden,   Fandis-Eplan
zonder zich eerst door dikke catalogi te hoeven worstelen. Het productplatform, dat voortdurend wordt bijgewerkt, is uitgegroeid tot de meest gevraagde software voor het ontwerpen van elektrische installaties en industriële machines.


EPLAN stelt Fandis in staat om een uitgebreid netwerk van engineers te bereiken, die vanuit hun CAD-software nu direct toegang hebben tot de oplossingen voor elektrische schakelkasten die zij te bieden heeft. Op dit moment heeft Fandis 140 macro grafische en 2D geometrische voorstellingen van de belangrijkste artikelen toegevoegd, maar dit zal verder worden uitgebreid met de komst van nieuwe producten.

Via deze link krijgt u direct toeging tot de Fandis producten in het EPLAN data portaal.  

Meer informatie?

Wilt u meer weten over één of meerdere producten binnen de productgroep "koelen, verwarmen & ventileren"? Bel ons dan op telefoonummer 0348 - 495 173 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Contactformulier 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding