Bezig met laden...
Rotero
België

Kleppen voor waterstofopslag en brandstofcelsystemen

Naarmate de wereld zich verplaatst naar duurzame energiebronnen, worden brandstofcelsystemen steeds belangrijker als alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen. Waterstof (H2)-brandstofcellen zijn een bijzonder veelbelovende technologie, met een hoge efficiëntie en geen uitstoot van schadelijke stoffen. Om waterstof op te slaan en aan brandstofcellen te leveren, zijn echter gespecialiseerde kleppen nodig die de unieke eigenschappen van deze brandstofbron kunnen verwerken.

MagnetSchultzKleppen die worden gebruikt in waterstofopslag- en brandstofcelsystemen moeten worden ontworpen met verschillende belangrijke overwegingen in gedachten. Ze moeten hoge drukken kunnen verwerken, lekkage minimaliseren, een lange levensduur hebben en in staat zijn om hoge doorstromingssnelheden in een compacte ruimte te verwerken. Ze moeten ook bestand zijn tegen hoge temperaturen en trillingen, strikte beschermingsnormen halen en fail-safe functies hebben in geval van een storing.

Bovendien moeten kleppen gemaakt zijn van materialen die geschikt zijn voor contact met hogedruk waterstof en moeten ze bestand zijn tegen de potentiële risico's die gepaard gaan met waterstofbroosheid. Ze moeten ook voldoen aan regelgevingsnormen, zoals EC79, om hun veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

Onze partner Magnet Schultz heeft een flexibel modulair systeem ontwikkeld voor de ontwikkeling en levering van controle- en schakelkleppen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten in mobiele en stationaire toepassingen. Door ons te concentreren op deze unieke eisen, zijn we in staat betrouwbare en duurzame kleppen te leveren die essentieel zijn voor de efficiënte werking van waterstofopslag- en brandstofcelsystemen.

Tot slot, naarmate de brandstofceltechnologie zich blijft ontwikkelen en volwassen wordt, zal de vraag naar gespecialiseerde kleppen die voldoen aan de unieke eisen van waterstofopslag- en brandstofcelsystemen alleen maar toenemen. Door hoogwaardige kleppen te leveren die aan deze eisen voldoen, kunnen we bijdragen aan de versnelde adoptie van waterstof-brandstofcellen en een schonere, duurzamere toekomst. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze serie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 0348 - 495 172 (NL) / 015 - 451 840 (BE).

Contactformulier 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding