Bezig met laden...
Rotero
België

JVL MAC motor voor grote vermogens

Speciaal voor de hogere vermogensklassen – typisch van 1,5 tot 4,5 kW – ontwikkelde JVL de MAC1500, 3000 en 4500 geïntegreerde servomotoren. Kenmerkend voor deze motoren is onder meer dat alle onderdelen zijn geïntegreerd in één unit. Het gaat daarbij om zowel de controller en PLC als de encoder, voeding en bussystemen. Dit biedt machine- en installatiebouwers de mogelijkheid om compact en goedkoper te bouwen door bijvoorbeeld aanzienlijk te besparen op de bekabeling. 

Uitvoeringen MAC motoren

JVL MAC 1500 sevomotorEr zijn drie typen motoren voor hogere vermogens leverbaar die allen naar wens beschikbaar zijn mét rem (D2 uitvoering) en zonder rem (D5 uitvoering). De MAC1500 heeft daarbij een vermogen van 1,5 kW, de MAC3000 3 kW en de MAC4500 4,5 kW. 

Verder bestaat de mogelijkheid om de motoren te combineren met extra modules zoals basismodules, programmeerbare modules, veldbusmodules, draadloze modules en hogesnelheids modules voor meerassige toepassingen. De meeste van deze optionele modules zijn uitgevoerd met kabelwartels, DSUB connectoren of M12 connectoren. 

NIEUW

Nieuw bij de servomotoren voor hoge vermogens is de mogelijkheid om te kiezen voor: 

  • een absoluut multiturn encoder zonder batterij
  • realtime Industrieel Ethernet: Profinet, Ethernet/IP, Modbus TCP, EtherCAT, Powerlink en SercosIII. 

Verder zijn de nieuwe uitvoeringen voorzien van onder meer twee RS422 kanalen voor in/output en SSI encoder. De zes beschikbare IO zijn te gebruiken voor het vastleggen van positie, onderbrekingen, tellers, timers en PLC functies. 

Software

Voor de installatie, monitoring en diagnose is gebruik te maken van de software MacTalk (ook verkrijgbaar via Rotero). Deze geavanceerde software is zeer intuïtief en eenvoudig in gebruik. Via de software zijn alle parameters in te stellen, op te slaan of te uploaden. Tevens biedt hij de mogelijkheid om parameters en motorstatus realtime te monitoren. Bij de inbedrijfstelling van de motoren ondersteunt de software de gebruiker bovendien bij het testen van zijn volledige systeem. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de servomotoren van JVL kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Nederland op 0348 – 459 172. Is uw bedrijf in België gevestigd? Bel dan ons kantoor in Mechelen op telefoonnummer 015 – 451 840. Of vul het contactformulier in. 

Contactformulier 


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding