Bezig met laden...
Rotero
België

Personeelswisselingen Rotero Holland

Binnen Rotero Holland hebben de afgelopen maanden een aantal personeelswijzigingen plaatsgevonden. Zo is onze Commercieel Directeur Gerrit Minnée eind vorig jaar met welverdiend pensioen gegaan. Erwin van Duren, werkzaam in de functie van Product Manager Elektromagneten & Actuatoren, volgt Gerrit op. Met zijn kennis en jarenlange ervaring binnen de organisatie vertrouwen wij erop dat deze overgang soepel zal verlopen.

Tevens hebben wij twee nieuwe medewerkers in dienst genomen. Daan Beugels is sinds 1 februari weer terug binnen de organisatie (Daan werkte in 2010-2015 voor Rotero als Application Engineer). Hij versterkt het team in de functie van Product Manager Aandrijftechniek. Joost de Bont is op 1 januari jl. gestart in de functie van Sales Engineer Binnendienst en zal Erwin en Daan gaan ondersteunen binnen de productgroepen Aandrijftechniek en Elektromagneten & Actuatoren. 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0348-495150 of stuur een e-mail.


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding