Bezig met laden...
Rotero
België
  • Home
  • Laatste nieuws
  • Waterdichte geïntegreerde servomotor MAC400 voor veeleisende omgevingen

Waterdichte geïntegreerde servomotor MAC400 voor veeleisende omgevingen

MAC400JVL-Rotero
Speciaal voor toepassing in zware omgevingen ontwikkelde JVL de MAC400 geïntegreerde servomotor met beschermingsklasse IP66. Met deze nieuwe waterdichte motor hebben wij het programma uitgebreid met een veelzijdig inzetbaar product dat onder meer geschikt is voor gebruik in de chemische, medische en voedingsmiddelenindustrie.

Voor iedere toepassing op aandrijfgebied heeft Rotero wel een oplossing beschikbaar. Daarbij wordt met grote regelmaat geput uit het programma van JVL; een wereldleider op het vlak van onder meer compacte en efficiënte geïntegreerde motoren voor V AC en V DC. 

Waterdicht

Een nieuwe ontwikkeling van het innovatieve JVL is de MAC400. Een servomotor met een vermogen van 400 W die beschikt over een beschermingsklasse IP66. Een waterdichte uitvoering dus, die zijn diensten bewijst in onder meer de voedingsmiddelenindustrie maar ook geschikt is voor toepassing in andere veeleisende omgevingen zoals de chemische en medische industrie.

De uitstekende waterdichtheid is bereikt door toepassing van een waterdichte afdichting op het aslager waarbij gebruik is gemaakt van een speciale Rulon Teflon bus. Deze bus heeft een dermate lage wrijving dat er geen smering nodig is. De flens en as zijn vervaardigd van roestvaststaal.

Uitvoeringen

De waterdichte servomotoren zijn te combineren met verschillende modules voor aansturing via +/-10 V, puls/richting, CAN, Devicenet, Profibus, Ethernet / IP, EtherCAT, Modbus TCP, Powerlink en Profinet. Uiteraard hangt de keuze samen met de applicatie.

Kenmerkend voor de 400 W motoren zijn verder de eenvoudige installatie en configuratie, de compacte vormgeving en de hoge betrouwbaarheid. Eigenschappen die – evenals de waterdichtheid – een belangrijke reden vormen voor de populariteit van deze motoren. 

Aanvulling

Tot slot biedt JVL een brede range van hoognauwkeurige planetaire tandwielkasten in roestvaststaal die eveneens geschikt zijn voor toepassing in ruwe en veeleisende omgevingen. De MAC400 variant met ingebouwde voeding is bovendien UL gecertificeerd. 


Meer nieuws

Waterdichte geïntegreerde servomotor MAC400 voor veeleisende omgevingen


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding