Bezig met laden...
Rotero
België

Nieuw bekabelingssysteem voor Fandis ventilator filtersystemen

Fandis bekabeling - RoteroHet Italiaanse Fandis introduceert een nieuw systeem waarmee de ventilator filtersystemen van dit bedrijf eenvoudig en betrouwbaar zijn te bekabelen. Het nieuwe systeem vereist geen gereedschap en realiseert op snelle wijze een uitstekende en betrouwbare klemming. Een uitkomst voor paneelbouwers. 

Machine- en paneelbouwers zijn gebaat bij componenten die snel, eenvoudig en efficiënt maar bovenal betrouwbaar zijn te installeren. Hiermee reduceren zij de bouw- en assemblagetijd en uiteindelijk de levertijd richting de klant. De laatste profiteert bij dit type componenten veelal van een vereenvoudigd onderhoud en de mogelijkheid om de componenten eventueel snel en makkelijk te vervangen. 

Eenvoudig bekabelen 

Een oplossing voor paneelbouwers om tijd te winnen in de montage, betreft een nieuw systeem van Fandis waarmee de ventilator filtersystemen van dit bedrijf snel en efficiënt zijn te bekabelen. De oplossing maakt hiervoor gebruik van klemblokjes die naar wens star of flexibel zijn uitgevoerd. Deze klemblokjes zijn zonder gereedschap via geïntegreerde knoppen in te steken, waarbij een betrouwbare en veilige verbinding tot stand wordt gebracht. 

Het eindresultaat is een robuust product dat tegen een stootje kan en met een beschermingsklasse van IP54 of IP55 geschikt is voor industriële toepassingen. 

Beschikbaarheid

De nieuwe bekabelingsmethode is vooralsnog beschikbaar voor de FF-series waarin de uitvoeringen met afmetingen van 250 x 250 mm zijn opgenomen. Deze FF-varianten zijn beschikbaar met of zonder ventilator en tevens in een speciale EMC-versie.

De ventilator filtersystemen met deze nieuwe bekabelingsmethode zijn voorzien van een groene stempel. Hiermee onderscheiden zij zich van de vorige generatie waarbij de bekabeling middels een schroefverbinding tot stand wordt gebracht. 

In de toekomst zullen ook de andere filtersystemen worden voorzien van de nieuwe technologie met uitzondering van de FF08 serie.


Meer nieuws

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit product of over andere producten van Fandis, belt u met Harry de Wit op telefoonnummer 0348 - 495 161 (NL) of 015 - 451 840 (BE).


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding