Bezig met laden...
Rotero
België

Elektrische aandrijvingen voor landbouwvoertuigen

De frameloze motoren uit de IR-serie van PMW Dynamics – vertegenwoordigd door Rotero – zijn axiaal compacte borstelloze DC-motoren met een conventioneel intern rotorontwerp. Er zijn twee standaardmaten beschikbaar die gebaseerd zijn op de statordiameter: IR9 en IR16. In de eerste serie zijn ontwikkelingen gedaan waardoor deze motoren nu beschikbaar zijn tot een lengte van 152 mm. 

Het Britse PMW Dynamics ontwerpt en produceert compacte elektromotoren en motorreductoren die complete oplossingen bieden voor motion control toepassingen. Het portfolio richt zich daarop op specials, platte motoren met of zonder borstels en ‘inwheel’ motoren. 

IR9 serie

IR19-serieDe IR9 serie valt onder het hoofdstuk ‘compacte borstelloze motoren’ en is onder meer geschikt voor veeleisende automatiseringstoepassingen in de landbouw. Hiervoor zijn ze te combineren met een spelingsarme versnellingsbak inclusief houdrem en positiesensor. Deze versnellingsbak is daarbij onderhoudsvrij door de levenslange afdichting. Ideaal voor aandrijf- en besturingsvraagstukken. 

Nieuw is het feit dat de oorspronkelijk langste uitvoering van 130 mm nu is aangevuld met een uitvoering met een lengte van 152 mm. Dit bij een diameter van 120 mm. Hiermee zijn de IR9 motoren nog breder toepasbaar. 

Technische specificaties

IR19- serie image 2De complete actuatoroplossing biedt als wielaandrijving een vermogen tot 1 kW, een koppel van 50 – 200 Nm en toerentallen van 25 – 200 min-1. Verder beschikt hij over een hoge beschermingsklasse (IP) voor een veilig gebruik in buitenomstandigheden en een lange levensduur die oploopt tot 15.000 bedrijfsuren. 

Specials

Een belangrijke sterkte van PMW Dynamics betreft de mogelijkheden om standaard oplossingen volledig af te stemmen op klantspecifieke eisen en wensen. Hiervoor beschikt onze partner over speciale productietechnieken om aanpassingen te maken en heeft bovendien de beschikking over een groot aantal verschillende magneten waarmee de eigenschappen van de actuator nauwkeurig zijn af te stemmen op de specifieke toepassing. Onder meer met betrekking tot motoroptimalisatie ten aanzien van snelheid, spanning, koppel, efficiëntie, cogging-koppel en thermische prestaties. 

Naast landbouw zijn de IR-motoren ook geschikt voor toepassing in de ruimtevaart, bij Defensie, in robots en voor fabrieks- en magazijnautomatisering. 

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 0348 - 495 172 (NL) / 015 - 451 840 (BE).

Contactformulier 


Meer nieuws

Wilt u meer weten? 

Bel dan naar: 0348 - 495 150 (NL) of 015 -  015 451 840 (BE).

Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen via onderstaande button.

Offerte aanvragen 

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding