Bezig met laden...
Rotero
België

Nieuwe modulaire generatie vergrendelunits

Ook ogenschijnlijk eenvoudige producten kunnen door middel van re-engineering goedkoper worden. Dat bewijst Magnet Schultz – specialist wanneer het gaat om oplossingen door middel van elektromagneten(solenoids) – met de nieuwe G SC X vergrendelunits.

ShotboltsDe ‘oude’ serie G SC X was al bijzonder populair en dat blijft hij. Aan de eigenschappen verandert namelijk niets. Zo beschikken ook de nieuwe vergrendelunits standaard over een beschermingsklasse IP40 en zijn optioneel beschikbaar als IP65 variant. In het laatste geval is de solenoid voorzien van een afstrijker. Alle modellen zijn verder uitgevoerd met onderhoudsvrije lagers. 

Re-engineerd vergrendelunit

Wat verandert er dan wel? De prijs. Magnet Schultz maakt voor de nieuwste serie namelijk gebruik van modulaire spoelen die zich reeds in vele andere producten ‘in het veld’ hebben bewezen. Zo worden ze zeer veel, en naar grote tevredenheid, toegepast binnen de hydraulische sector. 

Het ‘geheim van de smid’ bij deze modulaire spoelen zijn de eenvoudige assemblage en montage. Door het innovatieve cartridge ontwerp zijn de spoelen namelijk heel eenvoudig met een RVS aansluiting en RVS Pen uit te voeren wat uiteindelijk leidt tot een snellere productie en kortere doorlooptijden. Daarbij komt dat de spoelen zó vaak worden toegepast binnen het standaard programma van Magnet Schultz, dat ze in grote volumes worden geproduceerd. Ook dit draagt bij aan een lagere kostprijs. 

Een schoolvoorbeeld van de wijze waarop re-engineering waarde toevoegt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze serie van Magnet Schultz? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar: 0348 - 495 150 (NL) of 015 - 015 451 840 (BE). Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

Contactformulier 

Wij helpen u graag verder!


Meer nieuws

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding