Bezig met laden...
Rotero
België

Indumation 2024: Een Schitterend Succes!

Een Onvergetelijke Ervaring bij Rotero

Wij bij Rotero zijn verheugd en trots op de fantastische feedback die we hebben ontvangen van onze bezoekers tijdens Indumation 2024. Het was een absoluut genoegen om iedereen persoonlijk te ontmoeten en te praten over onze geavanceerde producten en diensten.

Deze beurs was voor ons een waardevolle gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en frisse ideeën op te doen voor toekomstige projecten en samenwerkingen. We geloven sterk dat onze op maat gemaakte oplossingen in elektrische motion control en gerelateerde producten een sleutelrol kunnen spelen in het aanpakken van uw unieke uitdagingen.

Wij nodigen u ook hartelijk uit in ons recent vernieuwde kantoor in Mechelen, gelegen aan de Wayenborgstraat 10. Kom en ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van Rotero, een familiebedrijf met meer dan 40 jaar expertise in motion control.

Heeft u vragen, wilt u ons bezoeken of zoekt u vrijblijvend advies? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op T: +32 (0)15 451 840 of via E: info@rotero.be 

Afspraak maken 

Wij kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en naar nieuwe mogelijkheden om samen te groeien en te innoveren.


Meer nieuws

Neem direct contact op

Wenst u meer informatie of wilt u een offerte ontvangen, neem dan eenvoudig contact met ons op! 

Contactformulier

Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar:

België
Bel: 015 - 451 840

Laatste nieuwsLees meer

BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding