Bezig met laden...
Rotero
België
  • Home
  • Laatste nieuws
  • BLV-R serie: krachtige, compacte en lichtgewicht borstelloze DC-motoren

BLV-R serie: krachtige, compacte en lichtgewicht borstelloze DC-motoren

Met de ontwikkeling van de BLV-R serie biedt Oriental Motor al jaar en dag een range borstelloze DC-aandrijvingen die erg populair is onder haar gebruikers. Er is dan ook een verscheidenheid aan uitvoeringen voor diverse toepassingen beschikbaar die zich onderscheiden door de toegepaste tandwielen en assen. 

Tot nu toe waren de motoren verkrijgbaar met een nominaal uitgangsvermogen van 100 W en 200 W. Op basis van vragen uit de markt heeft Oriental Motor de serie nu naar twee kanten uitgebreid met uitvoeringen die een nominaal uitgangsvermogen hebben van respectievelijk 60 en 400 W. 

Toepassingen

BLV serie Oriental MotorDe uitbreidingen vergroten het toepassingsbereik van de serie aanzienlijk. Twee motoren van 400 W met vertraging zijn bijvoorbeeld geschikt voor de aandrijving van een Automatic Guide Vehicle (AGV)
met een maximale belasting van 500 kg. Daarbij zijn snelheden tot 0,7 m/s te bereiken. Tevens zijn toepassingen te vinden in mengsystemen die vloeistoffen met verschillende viscositeiten met een constante snelheid moeten mengen. Tot slot noemt Oriental Motor de toepassing in transportbanden waar een breed regelbereik centraal staat en het gebruik in bewakingscamera's die geluidsarme bewegingen moeten maken. 

Met de borstelloze gelijkstroommotoren zijn bewegingen soepel te starten en te stoppen over het volledige toerentalbereik van 1 – 4.000 min-1. Hierdoor kan een AGV bijvoorbeeld andere voertuigen of objecten ontwijken zonder de positie van de lading te beïnvloeden. De hoge resolutie van 0,01° maakt tevens een nauwkeurige positionering mogelijk waardoor een AGV met hoge nauwkeurigheid op een gedefinieerde stoppositie kan stoppen. 

Varianten

Oriental Motor produceert de nieuwe uitvoeringen met bijbehorende vertragingskasten. De 60 W-motoren zijn bijvoorbeeld beschikbaar in uitvoeringen met de nieuw ontwikkelde CS-vertraging die voorzien is van een gecentreerde as. De motoren met platte vertraging en holle as bieden een aanzienlijke ruimtebesparing omdat ze zonder verbindingsdelen zijn te monteren. 

Tot slot de compacte driver met afmetingen van 65 mm x 75 mm x 29 mm en een gewicht van 120 g: Deze is compatibel met CANopen- en Modbus (RTU)-interfaces waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben de positiegegevens van diverse assen gelijktijdig via Modbus naar een programmeerbare controller te versturen. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze DC-motoren: neem contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel naar 0348 - 495 172 (NL) / 015 - 451 840 (BE).

Contactformulier 


Meer nieuws


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding