Bezig met laden...
Rotero
België

Indumation 2024 (BE)

Begin 2024 is Kortrijk Expo wederom het toneel voor de beurs Indumation, de meest vooruitstrevende en inspirerende beurs voor industriële automatisering en digitalisering in de Benelux. Ook Rotero Belgium is weer aanwezig op deze vierdaagse beurs, die plaatsvindt van 31 januari t/m 2 februari.

Indumation 2024 omvat alle facetten van de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de industriële sector. Van geavanceerde robotica en AI-gestuurde systemen tot geïntegreerde IoT-oplossingen, deze beurs is een onmisbare bron voor professionals, ingenieurs, besluitvormers en experts in de industrie.

U vindt Rotero Belgium op stand 622. Alle informatie over deze beurs is te vinden op Indumation.be. Mis deze kans niet om onze stand te bezoeken en te profiteren van onze diepgaande expertise.

Bent u klaar om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van industriële automatisering te ontdekken? Registratie met code Rotero24

Indumation

Nieuw!!
Dit jaar zijn we trots partner van de "Tech Guru Explosition" die plaatsvindt op 31 januari tijdens Indumation 2024. Doe mee aan deze spannende ontmoeting met de toekomst van technologie!

Registratie voor Tech Guru Explosition - link


Meer beurzen


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2024 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding