Bezig met laden...
Rotero
België
  • Home
  • Alles over COVID-19

Alles over COVID-19

06-05-2020 | Italiaanse leveranciers starten hun business weer op

Steeds meer Italiaanse leveranciers zijn na de verplichte sluiting weer open. Dit betekent dat de goederenstroom vanuit Italië weer op gang komt. Bestellingen die uit het Verre Oosten komen, kunnen mogelijk wel enige vertraging oplopen aangezien het luchtverkeer nog beperkt is. 

Vanzelfsprekend volgen wij bij Rotero nog steeds de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Door het maken van goede afspraken, zijn wij in staat om onze bedrijfsactiviteiten voort te zetten zoals u van ons gewend bent. 

Heeft u vragen? Mail dan gerust naar info@rotero.com. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

 

24-03-2020 | COVID-19 update: Italiaanse leveranciers

Afgelopen weekend zijn er door de Italiaanse overheid verdere maatregelen getroffen in de strijd tegen COVID-19. Alle niet essentiële bedrijven zijn gesloten tot maandag 6 april. Ook Rotero heeft leveranciers die in Italië gevestigd zijn en dus hun deuren hebben moeten sluiten. 

Het gaat hierbij om: 

  • Fandis
  • Servomech
  • Texa
  • Fergas
  • Drive Systems
  • MaTiKa
  • OSLV 

Om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de vraag van onze klanten hebben wij reeds voorradige artikelen laten afsturen en waar mogelijk extra bestellingen geplaatst. Hiermee hopen wij levertijdproblemen van bestaande orders zoveel mogelijk te beperken. Wanneer deze toch vertraging oplopen dan zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte brengen. Voor nieuwe orders verwachten wij een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent. Vanzelfsprekend stellen wij alles in het werking om ook deze bestellingen zo snel als mogelijk bij u te leveren. 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummers 0348 - 495 173 (NL) / 015 - 451 840 (BE) of vul het contactformulier in.

17-03-2020 | Hoe we bij Rotero omgaan met het coronavirus

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland volgen wij bij Rotero, voor zowel Nederland als België, de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM m.b.t. de beperking van de verspreiding van het virus. Nadat het kabinet afgelopen zondag uitgebreide maatregelen heeft aangekondigd, hebben wij hier direct actie op ondernomen.

Medewerkers werken zoveel mogelijk thuis
Iedereen van wie het werk het toelaat, werkt thuis. Omdat we de ontvangst van goederen en de zendingen zoveel mogelijk door willen laten gaan, zullen onze collega’s van de binnendienst wel aanwezig zijn op kantoor. Zij zullen vanzelfsprekend de hygiëneregels volgen zoals die zijn opgesteld door het RIVM. Bij enige vorm van verkoudheidsklachten zullen ook deze collega’s thuisblijven.

Bezoekafspraken
Onze productmanagers zullen zoveel als mogelijk op afstand werken. Gelukkig werkt al onze software in de cloud en we verwachten daardoor relatief weinig problemen. Voor u en onze veiligheid stellen we bezoeken aan onze relaties uit totdat de situatie zich heeft verbeterd.

Telefonische bereikbaarheid
Doordat we met een minimale bezetting op kantoor aanwezig zijn, kan het gebeuren dat wij minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

(Lopende) orders
Op dit moment voorzien wij geen vertraging in het leveren van uw order. Wij zullen er alles aan blijven doen om leveringen op tijd te verzenden. Ook nieuwe orders worden in behandeling genomen op de manier die u van ons gewend bent. 

Bovengenoemde maatregelen zullen t/m 6 april van kracht blijven. Mocht de situatie wijzigen, dan houden we u hier uiteraard van op de hoogte.

Heeft u vragen? Mail dan gerust naar info@rotero.com. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze uitzonderlijke situatie.


BeurzenMeer beurzen

Hoofdmenu

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen?

Klik hier

Contact

Rotero Belgium
Wayenborgstraat 10      
2800 Mechelen
 
T: +32 (0)15 451 840
E: info@rotero.be
 
Btw: BE0433082828
 
LinkedIn

   

 

© 2021 | Dolphiq Internet
Rotero is onderdeel van Rotero Holding